Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Παγωτό αβοκάντο-πεπόνι


Πέρυσι σας δροσίσαμε με σπιτική λεμονάδα με στέβια! 
Τη συνταγή μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Φέτος το καλοκαίρι δροσιστείτε με παγωτό αβοκάντο-πεπόνι. 
Η υφή του... μαστιχωτή!


Υλικά

1 αβοκάντο κρύο
200 γρ. πεπόνι κρύο
2 κτσ. φυτική κρέμα (κρύα)
4 κτσ. μέλι
2 κτγ χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

Παίρνετε τη ψίχα του αβοκάντο με το κουτάλι. Το λιώνετε στον πολυκόφτη, Προσθέτετε την κρέμα, το μέλι και το λεμόνι. Αφού γίνουν μια κρέμα βάζετε το πεπόνι και συνεχίζετε το λιώσιμο. Όταν γίνει ομοιόμορφη η κρέμα το βάζετε σε ένα δοχείο και το αφήνετε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες να παγώσει.

Καλό Καλοκαίρι!❤️
🏖🚢👙🏄‍♀️🏊‍♀️

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με υλικά Ψυχοκινητικής

 Π ρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με υλικά ψυχοκινητικής από την αίθουσα φυσικής αγωγής. Τα παιδιά χάρηκαν και διασκέδασαν πραγματικά!!...